top of page
3. Kapsalon Pierrot Zeeland - krullen kapper kruiningen.JPG

Krul techniek

Krullen knippen, wat is dat dan? 

Diana is erg te spreken over Curlsys. Diana vertelt; de kniptechniek Curlsys is een gepatenteerd krullen knipconcept van Brian McLean. Curlsys creëert sterke of zachte krullen met structuur , verdubbelt het volume, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar, creëert directional swing en beweging. Het perfecte antwoord voor alle soorten haar. Diana benadrukt dat krullen knippen niet zomaar krullen knippen is. Ze vertelt dat krullen verschillende variaties hebben. Van afro haar tot een lichte beweging in het haar. Het revolutionaire Mclean Curlsys knipconcept bied variaties voor alle soorten krullen haar daarmee het beste uit het haar. Naast technieken voor krullend haar, biedt het ook mogelijkheden aan voor stijl haar. Het Curlsys knipconcept bestaat niet alleen uit verschillende kniptechnieken maar ook uit verschillende, speciale scharen.

Digitale permanent

De permanent die schoonheid en gezondheid combineert! De tijd dat een permanent onvermijdelijk droog of gespleten haar betekende is voorbij dankzij het SENSOR systeem van Revlon Professional.

Sensor van Revlon is een revolutionaire permanent die met behulp van een computer volledig is afgestemd op de natuurlijke conditie van het haar. Ook altijd al een mooie volle bos krullen gewild? Zonder pluis en al die moeite? Dan hebben wij de oplossing…. Sensor!

Bij onze supersonische Computer krullen van REVLON geven we 2 speciale acties:
1: Direct na de krul behandeling adviseren we 2 dingen. Een sensor shampoo met ingebouwde luchtige verzorging zit bij de permanent inbegrepen ( deze shampoo zit in de prijs ) . Daarnaast adviseren we de Revlon equave phase spray ( leave-inn) i.p.v. conditioner.

2: Na ongeveer 4 weken willen we uw haren graag zien. Een GRATIS haar kuur van Revlon pept de boel lekker op. Dit is een vorm van garantie. Mocht er iets zijn, waar we nog wat aan kunnen doen (bijvoorbeeld ,te lang gelaten) dan ondernemen we direct actie!

Wij willen ook dat u er blij mee bent (dan hopen we dat u reclame maakt!)

7. Diana Kapsalon - De krullenkapper - krullen kapper zeeland kruiningen haar knippen - se
6. Kapsalon Pierrot Zeeland - krullen kapper kruiningen.JPG

Een glanzender, soepeler en veerkrachtiger kapsel. De moderne techniek, uw haarspecialist en het SENSOR systeem van Revlon Professional verzekeren u van een perfect zittende permanent die niet kroest. Ook voor open-vallende kruinen en volume kunt U bij ons terecht.

 

Stijl haar wordt natuurlijk ook geknipt bij Pierrôt. Maar je voelt hem al, niet gewoon natuurlijk. In stijl haar kunnen we ook met de speciale Curlsys scharen, volume knippen.

Waarom zou je dat doen? Om volume te creëren op de ronding van het hoofd, zodat je modeleer werk beter en langer blijft zitten. Dit is meer een optie voor fijn haar wat niet in lagen geknipt kan worden vanwege de hoeveelheid haar.

bottom of page