KRUL & VOLUME- KNIP SPECIALITEITEN

 


 

 krullen knippen wat is dat dan?


 

Het is een knip techniek voor haren met slag en krul. De beweging in de haren worden met de schaar gevolgd om een mooiere krul te laten zien. Minder pluis en een betere coupe is het resultaat.

 

We knippen 20jaar op deze speciale manier en we hebben al veel mensen van hun kapper angsten af kunnen helpen!

 

We hebben in de loop van de jaren gemerkt dat de gebruiksaanwijzing van krullend haar totaal anders is dan steil haar .Tja , Natuurlijk zult u denken! Nou, zo natuurlijk is dat niet . Er zijn in Nederland geen speciale opleidingen voor gekruld haar. Alleen voor afro haar, maar dat is een heel andere materie. De meeste kappers hebben zelf een manier verzonnen (door schade en schande worden kappers ook wijs, jammer als u dan de schade heeft!)
Wij zweren bij deze officieel gedoceerde kniptechniek en denken maar zo, als de “moeilijkste” krullende klanten terug komen dan is het het proberen zeker waard!

 

EEN DIGTALE PERMANENT?

Gecomputeriseerd permanenten

De permanent die schoonheid en gezondheid combineert! De tijd dat een permanent onvermijdelijk droog of gespleten haar betekende is voorbij dankzij het SENSOR systeem van Revlon Professional.

Sensor van Revlon is een revolutionaire permanent die met behulp van een computer volledig is afgestemd op de natuurlijke conditie van het haar. Ook altijd al een mooie volle bos krullen gewild? Zonder pluis en al die moeite? Dan hebben wij de oplossing…. Sensor!

 

 

Een glanzender, soepeler en veerkrachtiger kapsel. De moderne techniek, uw haarspecialist en het SENSOR systeem van Revlon Professional verzekeren u van een perfect zittende permanent die niet kroest. Ook voor open-vallende kruinen en volume kunt U bij ons terecht.

 

STEIL HAAR wordt natuurlijk ook geknipt bij Pierrôt. Maar…….. , je voelt hem al, niet gewoon natuurlijk!
Wij knippen met de VERN-scharen. uit Taiwan!!

Deze scharen “snijden ” het haar om een vloeiende, mooiere overgang van de lagen te krijgen en meer of… minder volume!
De Vernscharen zijn extra bijzonder. We kunnen 2 of 3 scharen OP ELKAAR KLIKKEN.

Waarom zou je dat doen? Nou ,  in de punten én de lengtes kun je effecten knippen voor een ruig effect of een verfijnd resultaat . En dit alles gaat sneller dan met 1 schaar.

Hieronder komen foto’s van de scharen en eindresultaten van deze bijzondere snijscharen.